Προτεινετε κανενα καλο meme coin

Εκτος απο τα κλασικα μεγαλα κρυπτο θελω να μπω και με λιγα σε meme πειτε τιποτα καλο να κοιταξω
Αν θέλεις να βρίσκεις πιο μικρά που μπορεί να σου δώσουν μεγάλη απόδοση μπορείς να κοιτάς στα trends και στο volume στο dextools.io, αλλά προσοχή έχουν μεγάλο ρίσκο. Ψάξου λίγο και twitter, τα περισσότερα trends από εκεί ξεκινάνε

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: CryptoCrazy
Αν θέλεις να βρίσκεις πιο μικρά που μπορεί να σου δώσουν μεγάλη απόδοση μπορείς να κοιτάς στα trends και στο volume στο dextools.io, αλλά προσοχή έχουν μεγάλο ρίσκο. Ψάξου λίγο και twitter, τα περισσότερα trends από εκεί ξεκινάνε
Ισχυει πολλες ωρες την ημερα twitter ολο ανοικτο το εχω

Θέλει προσοχή ειδικά με τα meme coin αυτό το διάστημα

άγνωστα meme coins = 99% αποτυχία, 1% να πιάσεις το τζόκερ.
Σωστός, είναι σχεδόν σίγουρη αποτυχία, αλλά πολλοί σκέφτονται αν είναι τυχεροί και τους κάτσει θα γίνουν πλούσιοι

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: Jeddah
Μια φορά έκανα χ12 σε 1 meme, αλλά σε άλλα έχασα
Ωραίος, καλό το x12 αλλα ναι είναι ρε γμτο τζόγος μετά. Μπορεί να χάσεις παραπάνω από όσα θα βγάλει. Η πρέπει να είσαι πολύ μάστερ trader σαν τον Degen ένα πράμα:D

• Μου αρέσει
Αντιδράσεις: liquidationmaster
Ωραίος, καλό το x12 αλλα ναι είναι ρε γμτο τζόγος μετά. Μπορεί να χάσεις παραπάνω από όσα θα βγάλει. Η πρέπει να είσαι πολύ μάστερ trader σαν τον Degen ένα πράμα:D
Απο τα αλλα έχασα αλλα γενικα βγήκα κερδισμένος περιπου χ3. Μετα τα παρατησα τα meme coins, πολυ δυσκολο να βρεις αυτο που θα ανεβει τρελα, τωρα βαζω μονο σε μεγαλα νομισματα