Panagiotis Administrator Μέλος του προσωπικού 2 Σεπτεμβρίου 2025 48 19 76 11 Οκτωβρίου 2025 #1 Πιθανότατα οι περισσότεροι ασχολούνται μόνο με Αμερική και Ασία, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να βρούμε κάποιες ποιοτικές μετοχές στην Ελλάδα. Δεν έχω ακόμα θέση, αλλά παρακολουθώ στενά Opap και Aegean
Πιθανότατα οι περισσότεροι ασχολούνται μόνο με Αμερική και Ασία, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να βρούμε κάποιες ποιοτικές μετοχές στην Ελλάδα. Δεν έχω ακόμα θέση, αλλά παρακολουθώ στενά Opap και Aegean
Giannis93 Active member 11 Οκτωβρίου 2025 28 11 46 11 Οκτωβρίου 2025 #2 Στην Ελλάδα μόνο τουρισμό έχουμε, οπότε έχω μόνο το Βενιζέλος από Ελληνικές Αντιδράσεις: Panagiotis
Panagiotis Administrator Μέλος του προσωπικού 2 Σεπτεμβρίου 2025 48 19 76 11 Οκτωβρίου 2025 #3 Giannis93 είπε: Στην Ελλάδα μόνο τουρισμό έχουμε, οπότε έχω μόνο το Βενιζέλος από Ελληνικές Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Οπότε εννοείς το αεροδρόμιο; Athens International Airport(AIA) για όποιον θέλει να το ψάξει Αντιδράσεις: Giannis93
Giannis93 είπε: Στην Ελλάδα μόνο τουρισμό έχουμε, οπότε έχω μόνο το Βενιζέλος από Ελληνικές Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Οπότε εννοείς το αεροδρόμιο; Athens International Airport(AIA) για όποιον θέλει να το ψάξει